Intercity Fietser

Zo mix je je oorbellen

Geplaatst op

Oorbellen bestaan ​​al net zo lang als mensen oren hebben. Destijds doorboren ze oren met stenen en pluggen. Piraten dachten zelfs dat oorbellen hen zouden beschermen tegen de zee en hen zouden helpen bij zeeziekte. Gelukkig hoeven we onze oren niet meer met stenen en pluggen te doorboren. Nu hebben we allerlei soorten oorbellen die we bij alles kunnen dragen. Soms maakt de hoeveelheid opties die we hebben het echter nog moeilijker om te beslissen wat we dragen. Als je je oorbellen wilt mixen en matchen, heb je een beetje lef nodig. Ga aan de slag met het mixen van je oorbellen en je zult nooit meer saaie oorbellen willen dragen. 

Mismatch

Als je aan het combineren van oorbellen denkt, denk je misschien dat ze aan beide kanten perfect bij elkaar moet passen. Hoewel dit traditioneel het geval is, ben je hier om de regels te overtreden als je wilt mixen en matchen. Een leuke manier om niet-overeenkomende oorbellen aan elke kant te dragen, is door een oorknopje aan het ene oor en een ringetje aan het andere oor te dragen. De set kan matchen, of je kunt gewoon twee op elkaar lijkende oorbellen kiezen. Op die manier speel je met asymmetrie. Zorg ervoor dat het niet-overeenkomende paar dat u kiest, niet te slecht is. Je wilt dat de oorbellen elkaar aanvullen en minstens één element gemeen hebben. Op die manier lijkt het alsof je opzettelijk je mismatch hebt gecoördineerd.

Behoud je stijl

Deze trend is bedoeld om van je oren een statement te maken, maar niet om je iets te laten dragen dat niet past bij jouw eigen gevoel voor stijl. Als je denkt dat je een regel overtreedt en je vindt het niet leuk, breek de regel dan niet. Maar als een set oorbellen echt je naam roept en je houdt van de manier waarop ze net niet bij elkaar passen, ga ervoor.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg het nieuws uit de wereld van stad en fiets op de voet. Lees steeds onze blogs. Het is onze missie om de fietsliefhebbers van Nederland op de hoogte te houden van de trends.

Contactgegevens

Via info @ intercityfietser.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden