Intercity Fietser

Prachtige gebieden waar je heen kunt fietsen

Geplaatst op

Ben jij iemand die echt van fietsen houdt? Dan is het aan te raden om deze pagina te raadplegen. We zullen hieronder een aantal gebieden benoemen waar je heen kunt fietsen om zo een leuk mogelijke dag tegemoet te gaan. Heb jij nog geen fiets, maar wil je wel fietsen? Dan is het aan te raden om eens te kijken naar de urban arrow. De urban arrow is een fiets van hoogwaardige kwaliteit waardoor je zeker weet dat je heerlijke fietsroutes zult gaan beleven.

Naar de Veluwe

Als je echt van natuur houdt, is het aan te raden om met je urban arrow naar de Veluwe te gaan. Dit stukje natuur is eenvoudig te bereiken en je kunt hier heerlijk fietsen. Let op, ben jij iemand die echt van een uitdaging houdt? Dan is het aan te raden om naar de Veluwe te gaan met een mountainbike. Je kunt hier namelijk ook door de bossen fietsen waardoor het zeker een uitdaging wordt.

Van Arnhem naar Nijmegen fietsen

Als jij een echte genieter bent en van leuke afstanden houdt, is het aan te raden om met je urban arrow te starten in Arnhem om vervolgens naar Nijmegen te gaan fietsen. De afstand tussen beide steden is slechts twintig kilometer waardoor je in een fietstocht twee grote steden kunt bezoeken. Als kers op de taart is het leuk om in Nijmegen een terrasje te pakken om de leuke fietstocht af te sluiten. Ben jij nog niet moe? Dan kun je natuurlijk ook nog terugfietsen! 

Vermijd grote steden

Als je een heerlijk stukje wilt gaan fietsen, is het aan te raden om grote steden te doen vermijden. Als je hier namelijk gaat fietsen, zul je merken dat dit niet eenvoudig gaat omdat er continue auto’s tijden waardoor je niet eenvoudig op je arrow bike kunt fietsen. Het advies is om deze reden om naar rustige steden en/of dorpen te gaan zodat je optimaal kunt genieten van bijvoorbeeld de natuur. Ben jij benieuwd naar een aantal leuke plekken? Op het internet kun je veel plekken vinden waardoor je zeker weet dat je een geschikte fietstocht tegemoet zult gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg het nieuws uit de wereld van stad en fiets op de voet. Lees steeds onze blogs. Het is onze missie om de fietsliefhebbers van Nederland op de hoogte te houden van de trends.

Contactgegevens

Via info @ intercityfietser.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden