Intercity Fietser

Fietsen voor een jongere huid

Geplaatst op

Wist je dat je een jongere huid niet alleen maar kan krijgen door huidproducten te gebruiken? Sport en beweging bieden namelijk een flinke verbetering van je huid! In dit artikel gaan we je uitleggen waarom fietsen niet alleen goed is voor je conditie, maar ook om er jonger uit te gaan zien. Ben jij geïnteresseerd, lees dan vooral verder! 

Waarom is fietsen zo goed voor je huid? 

Je hebt dus al gelezen dat beweging en sport erg goed is voor je huid, maar hoezo dan? Nou, het is bekend dat fietsen goed is voor de conditie van je organen. Maar wist jij dat je huid ook een orgaan is? Je huid is zelfs het grootste orgaan van je lichaam! Gemiddeld bestaat zo’n 10 kilo van je gewicht uit huid! Doordat je veel fietst krijg je een betere bloedtoevoer en worden nutriënten beter getransporteerd naar je huid. Daarbij krijg je ook meer vitamine D binnen, omdat het een buitenactiviteit is! Zorg er wel voor dat je dagelijks zonnebrand op doet, want teveel zon kan dan weer zorgen voor veroudering van je huid. 

TCA peeling 

Als je huid al veel geleden heeft over de jaren is het ook aan te raden om een TCA peeling te laten doen. Een TCA peeling herstelt namelijk je huid. Je oude huid schilfert af en op die plaats komt een nieuwe huid naar boven! Maar hoe werkt het nou precies? Nou, een soort zuur wordt je huid binnengedrongen waardoor het afschilferingsproces van je huid wordt versneld. Daardoor zul je na de behandeling ook merken dat je huid erg veel begint te trekken. De TCA peeling duurt ongeveer een half uur per keer en je moet na 2 a 4 weken terug komen. Na deze behandeling is het wel aan te raden om nog even te wachten met weer te gaan fietsen! Je moet namelijk de zon zoveel mogelijk vermijden voor een aantal weken, omdat je nieuwe huid nog kwetsbaar is. Met de TCA peeling geef je je huid als het ware een nieuwe start. Het resultaat van de behandeling is een jonge en frisse huid.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg het nieuws uit de wereld van stad en fiets op de voet. Lees steeds onze blogs. Het is onze missie om de fietsliefhebbers van Nederland op de hoogte te houden van de trends.

Contactgegevens

Via info @ intercityfietser.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden