Intercity Fietser

Binnen -en buiten speelgoed

Geplaatst op

Speelgoed, in de kinderwereld is dit natuurlijk absoluut niet weg te denken! En dat is maar goed ook. Speelgoed houdt namelijk een kind van de schermen weg en zorgt voor veel beweging en een fantasierijke gedachtegang. Iets wat voor kinderen superbelangrijk is! Maar wat is nou het juiste speelgoed en wat kun je het beste aanschaffen voor jouw kind? We snappen dat dit soms wat lastig is om uit te kiezen. Zeker omdat het speelgoed met de jaren mee natuurlijk veel veranderd is en je soms even niet meer weet wat kinderen nou echt leuk vinden in deze tijd. Daarom vind je in deze blog enkele speelgoedtips voor binnen- en buiten. Lees dus vooral verder.

Outdoor speelgoed

Tuurlijk wil elk kind buitenspelen! Maar buitenspelen wordt nog leuker met toffe speelgoed varianten voor buiten. Zo kun je bijvoorbeeld voor je kind een mooie fiets aanschaffen of een coole step kopen. Hiermee kunnen zich lekker van hot naar her verplaatsen en zijn ze ook nog eens goed in beweging. Iets wat toch erg gezond en belangrijk is voor een kind. Verder is het natuurlijk voor de jongere kinderen ook een leuk idee om speelgoed aan te schaffen wat vies mag worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speelgoed voor in de zandbak of op het strand. Hiervoor heb je veel plastic speelgoed zoals auto’s, graafmachines, kruiwagens en een emmers met toebehoren zoals schepjes en vormpjes. Je kunt zelfs een watertafel aanschaffen waar je kind met een baan vol water kan spelen met bootjes en andere leuke spulletjes die hierbij horen.

Om kinderen samen te laten spelen is het ook leuk om de bijvoorbeeld sportvarianten van het buitenspeelgoed aan te schaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ringgooien, de wipwap of laat ze spelen met jeu de boules. Dit soort speelgoed is uiteraard allemaal kindvriendelijk en bestaat voornamelijk uit plastic.

Binnen bouwers!

Voor de kinderen die liever binnen zitten, maar je liever niet achter de computer wilt hebben zijn er natuurlijk ook genoeg opties van leuk speelgoed. Zo zijn er veel varianten van spelletjes en knutselkits. Ook houden kinderen enorm veel van bouwen. Voor deze kinderen kunnen we dan ook zeker Lego top1toys aanraden! Dit is zonder meer de nummer 1 onder het speelgoed. Het is namelijk speelgoed wat met veel thema’s en soorten bouwprojecten te verkrijgen is en zorgt ervoor dat je nooit uitgespeeld raakt. Bekijk dan ook zeker even de website www.top1toys.nl waar je onder meer lego en de vele andere speelgoed soorten kunt vinden.

Over ons

Volg het nieuws uit de wereld van stad en fiets op de voet. Lees steeds onze blogs. Het is onze missie om de fietsliefhebbers van Nederland op de hoogte te houden van de trends.

Contactgegevens

Via info @ intercityfietser.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden